You cannot place a new order from your country. Undefined

 TRANSPORT ȘI COSTURI

    Stickerele vor fi livrate într-un tub confectionat din carton rezistent, pentru a se evita distrugerea lor pe durata transportului. Acesta va fi sigilat cu bandă adezivă personalizată cu brand-ul grupului și va contine instructiunile de aplicare și racleta personalizată necesară în procesul de aplicare.
    Vă rugăm ca la primirea coletului să verificati integritatea benzii adezive personalizate și să îl refuzati dacă aceasta este dezlipită, ruptă, tăiată sau tubul este relipit cu o altă bandă adezivă nepersonalizată.

              Tub transport 

   
      Transportul produselor achizitionate de pe site-ul nostru se efectuează prin curierat rapid, iar plata se face în sistem ramburs (plata la livrare). Costul transportului este de 25 lei, iar la comenzi peste 150 lei se acordă transport gratuit, doar dacă localitatea aleasă pentru livrare este în lista localităților agreate FanCourier, disponibilă aici
      Livrările se vor efectua, în functie de complexitatea modelului și de alti factori externi, într-un interval de timp ce variază intre 3 și 5 zile lucrătoare. În eventualitatea depăsirii termenului de livrare de 5 zile lucrătoare, stickereonline.ro va informa Clientul prin E-mail și/sau telefon și va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depăsi termenul de livrare prevăzut initial. În cazul în care, în cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distantă și anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucrătoare de la data emiterii notificării de informare pentru a-și exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de către stickereonline.ro a unui răspuns din partea Clientului sau imposibilitatea contactării Clientului la datele de contact indicate în termenul precizat se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. În toate cazurile în care Clientul îsi exprima optiunea în scris pentru rezilierea contractului și anulare a comenzii, daca produsul a fost deja plătit de acesta, stickereonline.ro va înapoia sumele plătite.

     În cazul în care produsul va fi livrat cu depăsirea termenului susmentionat, stickereonline.ro va informa Clientul prin E-mail, în termen de 10 de zile de la comandă, caz în care, Clientul poate renunta în scris la comandă, iar în eventualitatea în care plata a fost efectuată prealabil livrării, sumele plătite vor fi rambursate în totalitate conform legii, în termen de 30 de zile de la data renuntării.