You cannot place a new order from your country. Undefined

DESPRE NOI    

stickereonline.ro se dedică prezentării ultimelor tendințe în decorațiuni interioare din întreaga lume. Gama noastră variată de modele combinată cu garanția oferită de furnizorul german de materiale - ORAFOL Europe GmbH, facilitează găsirea celei mai potrivite idei pentru decorarea casei, apartamentului, biroului, cafenelei, etc... printr-o modalitate ieftină, inovatoare și inedită!   

Avem mii de modele care pot fi efectuate în 24 de culori diferite pentru a se potrivi oricărui decor. Oricare dintre modele poate fi personalizat prin dimensionare proporțională pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Putem crea, de asemenea, modele personalizate.

                            5 MOTIVE SĂ CUMPERI DECORAȚIUNI INTERIOARE DE PE STICKEREONLINE.RO?

   1. Poți transforma instantaneu orice cameră cu un model unic personalizat și făcut la comandă doar pentru tine!

   2. Stickerele decorative sunt o alternativă mai rapidă, mai ușoară și mai puțin costisitoare decât pictura pe perete. Datorită faptului că au o grosime de 80 de microni, acestea, odată aplicate, arată ca pictura. În plus aveți posibilitatea eliminării stickerelor noastre de perete, în orice moment, fără a afecta vopseaua lavabilă de pe perete (în funcție de cât de rezistentă este aceasta).

  3. Vom include instrucțiuni pas-cu-pas, precum și o racletă personalizată pentru aplicare, la fiecare comandă de stickere pentru perete. Totodată reprezentanții noștri sunt disponibili prin telefon și/sau e-mail pentru a vă ajuta cu orice întrebări referitoare la stickerele de perete sau instalarea acestora.

  4. Abțibildurile pentru perete sunt ușor de aplicat pe aproape orice fel de perete și sunt la fel de ușor de înlăturat fără a deteriora peretele dumneavoastră, atenție însă, acestea nu sunt reutilizabile.

  5. Folosim doar materiale de cea mai bună calitate disponibile pe piață pentru crearea autocolantelor noastre de perete!


Asistență telefonică comenzi on-line

Luni-Vineri: 08:00 – 16:00

Telefon: 0724-390.971

Informații detaliate despre procesul de comandă găsiți în secțiunea Cum cumpăr.


Sesizări și Reclamații

Luni-Vineri: 08:00 – 16:00

Telefon: 0724-390.971

Email: [email protected]


SIGN&PRINT TOTAL S.R.L.

CUI: 29441145

J37/ 448/ 2011