You cannot place a new order from your country. Undefined

Modele fier forjat

Dimensiunile sunt pentru intreaga plansa

More details

widesigns_010
New product

Add to wishlist

 
More info

Poza este cu titlu de prezentare, produsul vizat este stickerul.

 
ÎNTREBARI FRECVENTE

     1. Ce sunt stickerele decorative?
Stickerele decorative sunt o modalitate ieftină și inovatoare pentru a vă decora casa, apartamentul, biroul și chiar mai mult!
Stickerele decorative pentru perete sunt ca niște modele mari, care aderă la perete și pot fi personalizate prin dimensionare proporțională și prin culoare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
Stickerele pentru perete sunt simplu de aplicat și sunt o alternativă mai rapidă, mai ușoară și mai puțin costisitoare decât pictura pe perete; ele sunt, de asemenea, detașabile, astfel încât atunci când sunteți gata pentru a vă transforma din nou locuința, tot ce trebuie sa faceți este să le dezlipiți pur și simplu de pe perete.
 
     2. Cât de ușor se aplică autocolantele pentru perete?
Autocolantele pentru perete vin cu instrucțiuni de instalare pas-cu-pas, fiind ușor de urmat, precum și cu o racletă pentru aplicare. Dacă doriți să vizualizați instrucțiunile noastre de instalare pas-cu pas, înainte de cumpărare, aveți posibilitatea să le vizualizați aici.
Vă rugăm să rețineți: Unele dintre stickerele noastre pentru perete mai mari vin în secțiuni care se vor suprapune perfect în timpul instalării. Autocolantele de perete, care sunt mai mari ca dimensiune, sunt mai ușor de instalat cu ajutorul unui prieten. De asemenea, puteți vizualiza zeci de videoclipuri de aplicare disponibile aici.
 
     3. Cât de ușor se elimină abțibildurile pentru perete? Mai pot fi folosite după dezlipire?
Abțibildurile de perete sunt ușor de dezlipit! Pur și simplu începeți dintr-un colț, rula-ți-l în jos și cu grijă dezlipi-ți-l de pe perete, atenție însă, acestea nu sunt reutilizabile.
 
     4. Cum sunt realizate colantele pentru perete?
Un colant de perete este un model care se taie într-una din cele 24 de culori pe care le puteți vedea în paleta noastră de culori disponibilă aici. Modelele sunt efectiv tăiate dintr-o rolă de vinil colorat. Surplusul de material este apoi curățat, lăsând în urmă modelul porpriu-zis. Ulterior se aplică hârtia de transfer peste modelul dumneavoastră. Dacă achiziționați un sticker decorativ în mai multe culori, veți primi fiecare culoare pe o coală separată.
 
    5. Stickerele pentru perete vor deteriora pereții? Va fi nevoie să zugrăvesc pereții după ce le voi dezlipi?
Nu. Doar dezlipi-ți-le pur și simplu de pe perete atunci când sunteți gata pentru a redecora! 
Vă rugăm să rețineți: Datorită faptului că suprafețele pot varia, stickereonline.ro nu poate garanta starea pereților dumneavoastră și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pierderi sau daune cauzate după dezlipire.
 
    6. Autocolantul de perete pot fi aplicat pe pereți texturați?
Nu recomandăm aplicarea autocolantului pentru perete pe pereți texturați, datorită faptului că acesta nu poate fi aplicat perfect peste denivelările peretelui dvs. Textura peretului poate fi vizibilă prin autocolant și este posibil să rămână bule de aer. Dacă nu sunteți sigur, vă sugerăm să comandați gratis un autocolant de perete de test (transportul nu este inclus). 
 
    7. Stickerul decorativ poate fi aplicat pe sticlă sau pe masină? Dar în baie?
Stickerul decorativ pentru perete poate fi utilizat și în exterior, însă este necesar să precizați acest lucru pentru ca modelul să fie taiat dintr-un vinil special creat pentru exterior. 
Stickerul de perete poate fi utilizat deasemnea și în baie! El poate fi aplicat pe oglinzi, faianță, sau pereți de duș. Dacă doriți să aplicați autocolantul pentru perete pe o suprafață din baie, asigurați-vă că suprafața este complet uscată înainte de aplicare, altfel acesta nu se va lipi. Datorită umidității ridicate din baie, se recomandă culori lucioase, disponibile la comandă.
 
    8. Nu găsesc ceea ce caut; puteți crea un design personalizat pentru mine?
Absolut! Ne-ar face mare plăcere să vă ajutăm cu un model personalizat! Fie ca aveți în minte o idee, fie că dețineți o imagine, vă putem ajuta cu siguranță!
În funcție de comandă, veți suporta o taxă suplimentară de design grafic. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să folosiți formularul de contact de pe site, cu subiectul DESIGN sau să ne contactați la [email protected].

Scrieţi o recenzie

Modele fier forjat

Dimensiunile sunt pentru intreaga plansa

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.